Tiistaiaamun yhteistkuntaoppi ei kiinnosta, isot kärpäset tulisi kieltää lailla ja maanantai-illal elokuvaksi ei tulisi valita huonoa mitälie komediaa, koska ne eivät kiinnosta ihmisiä. Habat kipeänä ja miehinen lihasten koon vertailu on turhanpäiväistä hölynpölyä. Tytöllä on ollut huono päivä.

Sanovat, että olen vahva. Selviän ilman ihmisiä silloinkin, kun joku toinen voisi jänistää jo vain taustajoukkojen puutteesta. On ihana kuulla sanottavan niin, kun itse on täysin maassa ja valvoo kahden aikaan kuunnellen musiikkia ja ahdistuen pelkästä aamun odotuksesta.
Mutta kun pää on selvinnyt tarpeeksi järkevälle ajatelulle, sitä alkaa mitä oikeasti tarkoitetaan. Jos olet henkisesti vahva, niin voidaanko sinut jättää noin vain vähemmälle huomiolle, koska tiedetään että "kyllä se selviää"? Ja mistä sitä sitten ammentaa voimansa?

Minua ei sinällään haittaa, jos olen yksin. Se on oikeasti kumman rauhoittavaa ja virkistävää aina aika ajoin ja minusta tuntuukin, ettei minusta olisi 24h/7 sosiaaliseen kanssa käymiseen isossa porukassa. Oma teoriani onkin, että minä kerään akkuja. Säilön hetkiä ja käytän niitä häikälemättömästi hyväkseni, kun kaipaan kaveria eikä kukaan kuitenkaan ole "käytettävissä". Yksi hymy, jonkun ihmisen tyyli selittää asioita huitoen käsiään, vastentahtoiset mäenlaskut...ja aika kultaa muistot.

Mutta tällä hetkellä tuntuu, että akut alkavat olla lopussa. Tai sitten ne eivät koskaan lopu (ja minä alan olla taas vaarallisen lähellä sitä rajaa etteivät ajatukset jätäkkään minua, kun kohta raahaudun nukkumaan). Toisaaltahan sitä voisi ajatella, että jok'ikinen messenger-keskustelu ja kohtaaminen koulussa lisätään niihin muistoihin ja onko joku muka koskaan väittänyt, että muistot olisivat kertakäyttötavaraa.

Kaiken tämän jälkeen en kuitenkaan halua kenenkään kuvittelevan minun olevan yksinäisyydessä lojuva rätti, koska ei se niin mene. Rohkenen sanoa, että jokainen meistä tarvitsee yksityiset hetkensä, toiset useammin kuin toiset.
Fakta kuitenkin on, että "elävä" sosiaalinen elämäni on kuihtunut erittäin vähiin, jos verrataan siihen mitä se oli vuosi sitten. Mutta taas kun verrataan aikaan ennen riparia, taidetaan olla suurinpiirtein samalla tasolla, joten...


Keep holding on
'Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Just stay strong
'Cause you know I'm here for you, I'm here for you
There's nothing you could say
Nothing you could do
There's no other way when it comes to the truth
So keep holding on
'Cause you know we'll make it through, we'll make it through

~Avril Lavigne; Keep holding on