Klikkaan kursorin osoite riville, mutta sormet eivät siirrykkään tavaliseen tapaan näppäimistölle kirjoittamaan seuraavaa osoitetta. En osaa päättää.

"Vanhat" viime syksynä soitetut biisit tulvivat mieleen Green Dayn She's a rebel kappaleen myötä ja on pakko valita kaikki kyseisen bändin biisit soittolistalle ja pari muutakin. Kummallista, kun hyviä biisejä unohtuu ja uusia tulee tilalle. Sitten joskus vuoden päästä niihin tarttuu uudelleen. Ja sitten niitä kuunnellaankin jouluuun asti ja sitten vaihdetaan. Muistorikasta.

Pitäisi tehdä fyssan esseen yli huomiseksi, mutta en tiedä vielä edes aihetta. Yksi tylsä, toinen kiinnostavampi, mutta luultavasti vaikeampi. Kirjoja tuli eilen haettua kahdesta eri kirjastosta, joten sen puolen pitäisi olla kunnossa. En vain osaa aloittaa. Ja kuitenkin pitäisi. Tunnin päästä pitäisi olla lähdössä jo muualle ja sitä ennen läksyt tehtynä ja muuta. Ajankäyttöni on hieman vääristynyttä. Tai sitten en vain osaa aloittaa. En ole koskaan ollut erityisen hyvä aloittamaan mitään. Jos jotain ei ole aivan pakko tehdä niin se jää yleensä tekemättä. Huono tapa, tiedän.


"Just as long as you knoew that someday I will
Someday, somehow,
I'm gonna make it allright
But not now
I know you wondering when
You are the only one who knows that"
~Someday; Nickel Back