A long, long time ago...
I can still rememer
How that music used to make me smile.
And I knew if I had my change
I could make those people dance
And, maybe, they'd be happy for a while.

Jotkin asiat vain pitää unohtaa. Tai ei ehkä unohtaa kokonaan vaan pikemminkin haudata katkeruus, rentouttaa hartiat ja ottaa härkää sarvista. Kuvainnollisesti. Sitä voi yllättäen tuntea itsensä varsin onnelliseksi ja helpottuneeksi vain jonkin pienen asian takia.

I can't remember if I cried
When I heard about his widoweb bride,
But something touchede me deep inside
The day the music died.

Messenger on kiero. Se ei kerro toisen ilmeitä tai muuta olemusta. Sen välityksellä voi valehdella päin naamaa eikä toinen oikeasti tiedä mitä tapahtuu. Sitä pitää vain arvailla. Yrittää ymmärtää toisen mieltä ja lukea rivien välistä. Joissakin tapauksissa. Toisissa ei.
En tiedä oliko kolmen kuukauden puhumattomuudesta mitään hyötyä, luultavasti ei, mutta en nähnyt mitään tarvetta avata suutani ensimmäiseksi. Joulu on pehmittänyt mieleni, vaikka elkona ei edelleenkään ole lunta. EI täällä, ei Kemissä.

Do you belive in rock'n roll,
Can music save your mortal soul,
And can you teach me how to dance real slow.

Niskassa suihkun jäljiltä vielä hieman märät hiukset pakottavat nostamaan itsensä ylös ettei paita kastu. Tosin ei siitä nyt kuitenkaan olisi niin suurta vaaraa, eivät ne niin märät ole, joten jätän ne vain sitomattomalle nutturalle niskaan. Tietäähän sen jokainen, joka pitkät hiukset omaa, ettevät ne siellä pysy, mutta kuitenkin. Nutturapakkomielle. Ei sille voi mitään.
Oma mp3 tuntuu olevan täynnä jo miljoonaan kertaan kuunneltuja kappaleita ja vaikka ne saivat eilen seurakseen neljä uutta tulokasta, kaipaan silti jotain uutta. American Pie:n sanat saivat minut kuuntelemaan itseään ja taidan itse asiassa ottaa seuraavaksi missioksi kuunnella jokaisen kappaleen sanat.

So bye-bye, miss american pie.
Drove my chevy to the levee,
But the levee was dry.
And them good old boys where drinking whiskey and rye
Singin', "this'll be the day that I die.
This'll be the day that I die".

~Don McLean - American Pie~