Koira. Tiskikone. Suihku. Hankala laskin. Verigreippimehu. Linkin Park.
Ja minulla on niin ihana aamu. Jostain syystä en vain saa laskinta toimimaan! Se ei suostu yhteistyöhön kanssani. Julmaa. näyttää jakolaskujen tulokset murtolukuina ja...Argh! Tästä tulee vielä pitkä syksy matikantunteineen sen laskimen kanssa.
Tapasin tässä toissapäivänä vanhan luokan valvojani, joka kertoi että posti oli onnistunut hukkaamaan jonkun kokeen tulokset! Eihän posti hukkaa kuin vain ja ainoastaan,  joulupukille lähettetyjä kirjeitä! Ei Suomen Postissa niin vain tapahdu. Toisaalta ovathan ne voineet siellä postissa käsittää väärin ja luulla koetulosnivaskaa joidenkin lasten ryhmä kirjeeksi joulupukille jo näin kesän lopulla, mutta epäilen...

Kuinka monella on omat tähtensä? Ne joiden alle nukahtaa ja nukkuu aina aamuun asti. Minulla on. Albert ja Gilean. Kaksi pientä valoahohtavaa muovitähteä huoneeni katossa. En tiedä mistä nimet tulevat, mutta niin minä niitä kutsun. Niillä on jotenkin nukuttava vaikutus, koska aina kun alan katselemaan tai ajattelemaan niitä illalla tuppaan nukahtamaa alta aika yksikön.

"Everybody is going to the party
 Have a real good time
 Dancing in the desert
 Blowing up the sunshine..."
~System of a Down - B.O.Y.B