Miksi pikkuveljet luotiin? Ei niille oikeasti tunnu olevan mitään käyttööä eivätkä ainakaan omani osaa edes käyttäytyä. Kuinka vaikeaa voi olla pyytää ystävällisesti?
Tuntuu kuin en edes enää tuntisi toista. Tietenkin meillä on ollut hyvät ja huonot aikamme, mutta nyt se on kärttyinen koko ajan, tiuskii ihmisille ja on muutenkin sitä mitä pikkuveljien nyt voisi kaikessa ärsyttävyydessään luulla olevan, mutta ainakin puolitoista kertaisesti. Ei sille voi enää edes melkein puhua saati sitten sanoa jotain ihan läpällään, kun se ottaa kaiken nahkaansa. Minä en vain ymmärrä.

Aina se on syyttänyt minua siitä, että olen piikikäs (myönnän), mutta on silläkin ollut aina oma osuutensa asiaan. Tällä hetkellä se heittää takaisin vaikken ole mitään tehnytkään. Myös kirjaimellisesti. Äskenkin sain lytistyneen pallon kohti itseäni (ei osunut).

Jotenkin minusta tuntuu, että kaikki johtuu vain siitä yksinkertaisesta syystä, että veli sattuu liikkumaan mitä epätyydttävimässä seurassa, jos näin kauniisti sanotaan. Minun mielestäni siis. En tiedä mitä se niissä tyypeissä näkee, mutta omapahan on harminsa. Ei tosin tarvitsisi tuoda sitä kotiin asti.